top of page

ÖRTIGA BIFFAR MED FETAOST

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 7 jan. 2024
  • 1 min läsning

Sugen på något med lite greklandsvibbar? Laga då dessa biffar i veckan, de är smaksatta med fetaost, mynta och vitlök. Ät med en härlig sallad med oliver och melon eller som vi gjorde, med rostad potatis och tzatziki.


ree

4 portioner 45 minuter


Ingredienser:

500 g färs

1 ägg

0,5 dl grädde

0.75 tsk salt

0.5 tsk grovmalen peppar

3 vitlöksklyftor, pressade

0,5 msk torkad oregano

0,5 msk torkad persilja

0,5 msk torkad mynta

150 g fetaost, smulad


Gör så här:

Blanda samman färsen med ägg, grädde och alla kryddor, blanda till sist ned fetaosten. Forma till biffar. Stek i omgångar i smör tills dess att de är genomstekta, de ska hålla minst 70 grader.

Kommentarer

Betygsatt till 0 av 5 stjärnor.
Inga omdömen ännu

Lägg till ett betyg
bottom of page