top of page

KRÄMIG PASTA MED FLÄSKFILÉ OCH ÄDELOST

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 7 jan. 2024
  • 1 min läsning

Snabbt, enkelt och jättegott!

ree

4 portioner

30 minuter


Ingredienser:

4 portioner pasta

Smör att steka i

600 g fläskfilé, putsad och skivad

1 schalottenlök, hackad

1 klyfta vitlök, hackad

1 burk Kvibille ädel crème

2 dl crème fraiche

Salt, peppar

Hackad persilja


Gör så här:

Koka pasta efter anvisning på paketet.

Bryn fläskfilén, krydda med salt och peppar.

Den ska bara få färg, ej stekas igenom. Ta upp på fat.

Tillsätt mer smör i pannan och stek lök och vitlök tills dess att  löken är glansig och mjuk. Tillsätt crème fraiche och ostcréme och koka upp, koka ett par minuter. Smaka ev upp med mer salt och peppar.

Lägg i fläskfilén och låt koka 5-10 min tills fläskfilén är genomkokt. Rör till sist ner den hackade persiljan.

Servera med den nykokta pastan!

ree

Kommentarer

Betygsatt till 0 av 5 stjärnor.
Det gick inte att läsa in kommentarer
Det verkar ha uppstått ett tekniskt problem. Prova att återansluta eller uppdatera sidan.
bottom of page