top of page

ISCHOKLAD

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 13 dec. 2021
  • 1 min läsning

Uppdaterat: 3 jan. 2024

Jag använde mig av smör i denna ischokladen istället för kokosfett. Blev hur bra som helst, resultatet blev en härlig ischoklad som smälte i munnen. Hälften toppade jag med krossade polkagrisar.


ree

40-50 ischoklad

20 minuter + tid att stelna


Ingredienser:

75 g osaltat smör

200 g mörk choklad, hackad

Några polkagrisar, krossade


Gör så här:

Smält smör i en kastrull, ta av från värmen och rör ned den hackade chokladen i det varma smöret. Rör tills all choklad smält.

Häll direkt i ischokladformar. Toppa med krossade polkagrisar, ställ sedan i kyl för att stelna

Kommentarer

Betygsatt till 0 av 5 stjärnor.
Inga omdömen ännu

Lägg till ett betyg
bottom of page