top of page

PIZZASALLAD

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 18 nov. 2024
  • 1 min läsning

Den här går alltid hem!

Tycker detta receptet är enkelt och ger den godaste pizzasalladen, åtminstone enligt mig.

Gör gärna en rejäl sats, den står sig fint i kylskåpet I åtminstone 5 dagar.

ree

15minuter


Ingredienser:

500 g vitkål, tunt strimlad

0,5 dl neutral olja

2-3 msk äppelcidervinäger

Ca 2 msk italiensk salladskrydda


Gör så här:

Massera vitkålen med olja och vinäger. Den ska inte längre vara hård utan mjuk och följsam. Kommer ta några minuter, men du kommer känna förändringen med fingrarna.

Smaka upp med salladskrydda och ev mer vinäger.

Kommentarer

Betygsatt till 0 av 5 stjärnor.
Inga omdömen ännu

Lägg till ett betyg
bottom of page