top of page

JORDGUBBSGLASS MED MARÄNGER

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 3 nov. 2021
  • 1 min läsning

Uppdaterat: 26 jan. 2024

Jag försöker alltid ha en laddning hemgjord glass i frysen. Känns liksom lite roligare att bjuda på än köpeglass.

Här med färska svenska jordgubbar och minimaränger, som en sommardröm.


9 portioner

30 minuter + tid i frysen


Ingredienser:

5 dl grädde

1 burk sötad kondenserad mjölk

1 msk vaniljsocker

400 gram jordgubbar

1,5 dl minimaränger


Gör så här:

Mixa sönder jordgubbarna.

Vispa grädden, tillsätt Kondenserad mjölk och vanilj. Vispa ihop.

Häll upp i form varvat med jordgubbarna och ha i maränger i slutet.

Låt stå i frys minst 6 timmar.


Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer

Betygsatt till 0 av 5 stjärnor.
Inga omdömen ännu

Lägg till ett betyg
bottom of page