top of page

BLÅBÄRSPAJ

  • Skribentens bild: mammansmat
    mammansmat
  • 3 nov. 2021
  • 1 min läsning

Uppdaterat: 26 jan. 2024

Det absolut godaste man kan göra med blåbär enligt mig. Smulpaj går aldrig fel!

6 portioner

30 minuter


Ingredienser:

2.5 dl mjöl

2.5 dl havregryn

150 g rumsvarmt smör

2 msk vaniljsocker

0.5 dl strösocker


600-700 g blåbär

1.5 msk potatismjöl

0.5 dl strösocker


Gör så här:

Nyp hastigt ihop alla ingredienser till smuldegen.

Blanda blåbär, potatismjöl och socker och häll i en pajform. Smula degen över blåbären.


Grädda i 225 grader i 20-25 min.

Servera ljummen med en klick vaniljglass eller vaniljsås.

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page